6'lı masa toplandı, 6 Mart tarihinde yapılacak toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı adayı açıklanacak!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşme sonrasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katıldı, yapılacak olan toplantının bitiminde 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının açıklayacağı öğrenildi.

6'lı masa toplandı, 6 Mart tarihinde yapılacak toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı adayı açıklanacak!

Geçtiğimiz Cuma günü Saadet Partisi'nde gerçekleştirilen toplantı sonrasında 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirlenmiş, yaşanan olay sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin GİK üyeleriyle toplantı gerçekleştirmiş, ertesi gün ise partisinin il başkanlarıyla bir toplantı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha sonra yaptığı basın açıklamasın 6'lı masadan ayrıldığını, kendisinin ve partisinin adayı belirlemek için öncesinde anket yaptırılması yönünde teklif götürdüğü, bu teklifin reddedilmesi sonrasında Akşener'in masadan ayrıldığı öğrenildi. 

Yapılan açıklamar sonrasında tüm partilerde ipler gerilirken Meral Akşener yapılan toplantılarına hızlı bir şekilde devam etti, siyaset Ankara'da haftasonunu yoğun geçirdi.

Bugün yapılan toplantıya İYİ Parti Milletvekili Musavvat Dervişoğlu Meral Akşener'in katılmayacağını belirtmiş bugün ise süpriz olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrasında yapılan açıklamada sağduyu mesajları verilirken, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu tarafından Meral Akşener'in Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan toplantıya katılacağı açıklanmış ve Akşener'de Saadet Partisi'ne gelerek kapıda Temel Karamollaoğlu tarafından karşılandı.

Görüşme saat 16:00 itibariyle başlarken yapılan toplantının tamamlanması sonrasında Saadet Partisi Genel Merkezi önünde kurulacak platform üzerinde 6 liderin gelerek bir arada duracağı ve sonrasında ise Cumhurbaşkanı adayını Temel Karamollaoğlu tarafından açıklayacağı iddia edildi, süpriz olarakta bu açıklamaya Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu katılabileceği öğrenildi. 

Yapılacak olan toplantının önümüzde ki saatlerde tamamlanması beklenirken, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde vatandaşlar toplanmaya başladı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.