Bakan Fahrettin randevu alıp gitmeyenleri uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verdiği ropörtajda 182 randevu sisteminden randevu oluşturup gelmeyenlerin sayısını paylaşarak vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Bakan Fahrettin randevu alıp gitmeyenleri uyardı!

 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bolu- Düzce ziyartei sırasında vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı.  Basın mensupları ile yaptığı ropörtajda konuşan Koca randevu sistemi ile randevu oluşturup gelmeyen vatandaşları uyardı. 
Bakan Koca,
"Türkiye genelinde bir yıl boyunca 23 milyon kişi randevu alıp randevusuna gelmedi. Düzce’de ise 500 bin kişi randevusuna geldi, 100 bin kişi gelmedi. Randevu alıp randevuya gelmemek sağlık hizmetine ihtiyaç duyan bir kardeşimizin o hizmete ulaşmasına engel oluyor. Ödemenizin mümkün olmadığı hakka girmeyin." ifadelerini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.