Araba kalabalığın arasına girdi

New Orleans kenti içerisinde Cumartesi akşamında bir tane araba insanlara çarptı, 2 kişinin yaşamını yitirdiği bu olayda 8 tane de yaralı olduğu açıklandı.

Araba kalabalığın arasına girdi


New Orleans kenti içerisinde Cumartesi akşamında bir tane araba insanlara çarptı, 2 kişinin yaşamını yitirdiği bu olayda 8 tane de yaralı olduğu açıklandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana eyaleti içerisinde yer alan New Orleans isimli kent, bir olaydan dolayı adeta sarsıldı. Cumartesi akşamında bayağı bir kalabalık durumda bulunan kentte yer alan Esplanade Caddesi içersinde, bir tane araba ani bir şekilde hızlanarak insanlara çarptı.

Akşam saatler  20:00 civarında gerçekleşmiş olan bu olay, 2 kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. Yaşamını kaybetmiş olanların ise 30'lu yaşlarda 1 tane erkek ile 1 tane kadın oldukları ifade ediliyor. New Orleans polis ekipleri, 8 tane yaralının hastanelere taşınmış olduğu bilgisini aktardı. Yaralı olanlardan 3 tanesinin ise durumu  halen kritik.

Bölgede yer alan güvenlik kameralarını inceleme altına almış olan polis ekipleri ise, şoförü gözaltına aldı. Şoförün kimliği ise halen açıklanmış bir durumda değil. The New Orleans Advocate'e konuşma gerçekleştirmiş olan bir tane görgü tanığı ise, siyah  renge sahip olan bir spor araba kullanan şoförün meydana geldiğinde kontrolünü kaybetmiş olduğunu ifade etti.

Amerikan Associated Press ismine sahip olan haber ajansı tarafından olayın yaşandığı yerden geçmiş olduğu fotoğraflara bakıldığında ise, ezilmiş  durumdaki bir bisiklet göze çarpmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.