Arnavutluk yeni bir depremle sarsıldı

Arnavutluk içerisinde gerçekleşmiş olan şiddetli depremlerin hemen sonrasında bugün 4.5 şiddetine sahip bir deprem daha gerçekleşti.

Arnavutluk yeni bir depremle sarsıldı


Arnavutluk içerisinde gerçekleşmiş olan şiddetli depremlerin hemen sonrasında bugün 4.5 şiddetine sahip bir deprem daha gerçekleşti. Depremin gerçekleşmesinin sonrasında halk kendisini panik içerisinde dışarıya atmış durumdayken, çadırlar içerisinde meydana getirilen kamp alanı ise havadan objektiflere yansıdır.


Arnavutluk içerisinde başkent Tiran kentine sadece 40 kilometrelik bir mesafede yer alan Durres'te arka arkaya gerçekleşen depremlerin sonrasında artçı depremler de aralıksız olarak sürüyor. Bölge üzerinde Türkiye saatiyle 13:30 civarında tekrar 4.5 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Direklerin sallanma anları saniye saniye kayıt altına alınırken, insanlar ise kendisini büyük bir panik içerisinde dışarı atmış oldu.

Ülke içerisinde milli bir  yas ilan edilmesine sebep olan söz konusu bu depremin hemen sonrasında vatandaşlarla ilgili olarak kamp alanı oluşturulmuş durumda. Çadırlar içerisinde kalmaya devam eden vatandaşların bulunmakta olduğu alan ise drone aracılığıyla havadan görüntülenmiş oldu. Çadırlarda kalmaya devam eden çocuklara da şeker dağıtımı gerçekleştirildi..

Flamur adına sahip olan bir tane Arnavut, depremden hemen sonra evlerinin çatısının çökmüş olduğunu fakat hiç bir şekilde yara almadan kurtulmuş olduklarını belirtti. Tekrar çadırların bulunmakta olduğu yere gelen bir  tane baba kız da kendi yetiştirmiş oldukları meyveleri bedava bir şekilde depremzedelere getirip dağıtmış olduklarını ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.