Epstein Davası Nedir? Türkiye ve pedofili adası arasında bağlantı var mı? Epstein İsrail Ajanı mı? İşte merak edilenler!

Epstein Davası Nedir? Türkiye ve pedofili adası arasında bağlantı var mı? Epstein İsrail Ajanı mı? İşte merak edilenler!

Jeffrey Epstein Kimdir?
1953’de Newyork’ta doğan yahudi bir ailenin çocuğudur. 20’li yaşlarında öğretmelik yapan Epstein, ilerleyen zamanlarda bankacılık yapmış finans uzmanı olarak görev almış bu konuda dikkat çeken bir başarı sağlayarak çalıştığı bir kurumda kısa sürede ortaklık hakkı kazanmıştır. 
Finansal başarıları ,ülke genelinde önemli iş adamlarının dikkatinden kaçmayan Epstein, çeşitli ortaklık ve teklifler alarak dönemimin en iyi finans uzmanı olarak ün kazanmış kısa sürede milyarder olmuştur.
Para ile oynamayı iyi bilen Epstein’in hayalinde ise büyük bir servetten çok daha ötesi vardı. 
Pedofili, fuhuş, taciz, istismar gibi birçok suçtan ceza alalan
Epstein  10 Ağustos 2019’da kaldığı tek kişilik hücrede kendini asarak 66 yaşında hayatına son verdi.
Mesleki hayatı nasıl ilerlerdi? 
Newyork’ta öğretmenlik yaparak iş hayatına giren Epstein, 1970’lerde bir bankada çalışmaya başladı, 1982’de ise kendi şirketini kurarak finans uzmanlığı yapmaya başladı.  Kısa sürede para ile oynayarak milyarder olan Epstein’in geldiği konum ülkenin kodomanlarının dikkatinden kaçmadı.  1998’de ise araştırma  tesisi olarak tanımladığı  Karayiplerde bulunan bir adayı satın alarak kişisel mülkü yaptı. Adada  tapınak, tiyatro havuz gibi birçok lüks tesis de bulunuyordu. Epstein adaya  Little Saint James  adını vermişti ve adaya lolita isminde özel bir jet ile misafirlerini taşıyıp ağırlıyordu. 
Epstein Davası Nedir? Ne zaman başladı? Kimlerin ismi geçiyor? 
Palm Beach’de bulunan bir kadının 2005’te  polise başvurarak 14  yaşındaki kızının bir arkadaşı tarafından  epsteine ait olan adaya götürülmesi ile başladı.  Sonrasında ise onlarca 14-17 yaş aralığında kız çocuğuna istismar şikayetleri üzerine Epstein  yargılanmaya başlandı ve  2009’da  tahliye edilen Epstein 2011’de suçu tekrar riskinden dolayı yeniden tutuklandı ve bir tanığın ibelgeli ifadesi sonrası 2015’te  taciz şebekesi ortaya çıkmış oldu. 
Pedofili adası olarak bilinen adanın uluslar arası seks ticaret merkezi olduğu anlaşıldı. 
Epstein 2019 yılında kaldığı tek kişilik hücrede kendini asarak 66 yaşında hayatına son verdi, intihar eylemi dönemin gazetecelieri tarafından fotoğraflanarak belgelense de öldürüldüğü iddialları  hala güçlü, ve soruşturma devam etmekte..
Pedofili adasında neler oldu? Kimler Geldi? 
Adada vücut masajı olarak adlandırılan ve misafirlere hizmet olarak sunulan eylem aslında cinsel ilişkinin kodlamasıydı. Adaya dışarıda kurban getirenlere servet değerinde paralar ödeniyor ünlü ve milyarder isimler cinsel fanteziler  için ada da lüks koşullarda ağırlanıyordu.
Adada bulunan çocuklar 14-17 yaş aralığında ve dunyanın birçok yerinden getirilen farklı uyruklarda  genelde kimsesiz çocuklar olduğu iddia ediliyor. 
Davanın derinleşmesinin ardından adaya misair olarak giden isimler ise  tüm dünyada infial yarattı işte o isimlerden bazıları,
Naomi Campbell, Top Model
Prens Andrew, İngiltere Kraliçesinin Oğlu
Courtney Love, Eski Newyork Valisi 
Donald Trump ,Eski ABD Başkanı
Bill Clinton, ABD eski başkanı
Alec Baldwin, Aktör
Richard Branson, İş Adamı
Ve daha yüzlerece milyarder iş adamı oyuncu sanatçı hatta bilim insanlarının bile ismi listede yer alıyor.
Epstein Davası ile Türkiye bağlantısı nedir?
Epstein’e dava aşamasında Türkiye’den çocuk gelip gelmediği soruldu Epstein  cevap vermeyerek sessiz kaldı.  1999 yılında adaya çocuk getirilmesi ve o yıllarda 1999 depreminin oması akıllara Türkiye’den de çocuklar gitti mi sorularını getiriyor. 
Dönemin başbakanı Bülent Ecevit,  
2 aylıktan  17 yaşa kadar 27 çocuğun kayıp olduğunu açıklamış inceleme başlatmıştı.  Fakat kayıp çocukların isimleri dava dosyasında geçmiyordu 
buna rağmen sosyal medyada yer alan bir paylaşım iddiaları gün yüzüne çıkardı, bir pilota ait olduğu anlatılan ifadelerde, 1999 depreminde Türkiye'den çocuk kaçırıldığını itiraf ettiği yönündeydi. 
Kaynağı belirlenemeyen bu paylaşım sonrası  CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, küresel fuhuş şebekesi Epstein davasında Türkiye'den çocukların da kaçırıldığı iddialarını Meclis gündemine taşıdı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile Bakanı Mahinur Göktaş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya kaçırılan çocukların durumunu soran Kılıç, İçişleri Bakanını göreve çağırdı.
Kılıç, "Bizim de kaçırılan çocuklarımızın ailelerinin de iki eli yakanızda" dedi.
Kılıç, "Kamuoyunda Epstein davası olarak bilinen dava dosyalarından, 1328 No'lu dosya içinde yer alan, 407-6, 407-8, 407-9 numaralı ek belgelerinde, kaçırılan çocuklarının avukatlığını üstlenen Avukat Katherine W. Ezell'in, Epstein'in Türkiye'den çocukları kaçırdığı tespitleri yer almaktadır. Bu tespitlerden haberiniz var mı?" sorusunu yöneltti
Tüm bunların üzerine Önce Çocuklar ve Kadınlar derneği,
İddiaların soruşturulması için suç duyurusunda bulundu. 
Ayrıca türk olduğu bilinen bir uçak personelininde adının geçtiği davada birde B.K. İsimli modelin önce zorbalıkla işlere dahil olduğu sonrasında Türkiye'deki otellerde çocuk oyuncu bulma kılıfı altında sisteme hizmet eden bir türk kadından da bahsediliyor.
Epstein'in ölmesine rağmen soruşturma derinleşerek devam etmekte. Tahminlere göre dünyanın birçok yerinden ünlü ve tanınmış kişilerin de isimleri ifşa edilmeden davada geçiyor.
Ayrıca Epstein'i İsrail bağlantısı da davanın önemli iddialarından. İsrail ajanı olup olmadığı ise şimdilik üzeri örtülü şekilde araştırlıyor. 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.