Pakistan'da büyük olay çıktı

Pakistan içerisinde doktorlardan birinin, avukatlar ile alay etmiş olduğu bir videoyu sosyal medya üzerinde paylaşması ülkede yer alan avukatlar tarafından çok büyük bir tepkiyle karşılanmış oldu.

Pakistan'da büyük olay çıktı


Pakistan içerisinde doktorlardan birinin, avukatlar ile alay etmiş olduğu bir videoyu sosyal medya üzerinde paylaşması ülkede yer alan avukatlar tarafından çok büyük bir tepkiyle karşılanmış oldu. Avukatlardan bir kısmı  videoyu protesto edebilmek amacıyla hastaneye yürümeye başladı. Fakat söz konusu bu protestonun dozajı arttıktan sonra olay adeta bir hastane baskınına döndü. Olay esnasında çok fazla sayıda doktor ile birlikte avukat birbirine girdiğinden dolayı ortalık adeta bir savaş alanına dönmüş oldu. Pek çok doktorun olaylara karışmış olmasından dolayı hastane üzerinde de doktor eksikliği meydana geldi ve hastane içerisinde yatmakta olan üç vatandaş yaşamını yitirdi.

Pakistan'da yer alan Geo TV ismine sahip televizyon kanalı tarafından yapılan habere bakılırsa; Pencap Barosu (PBC)'nun Başkan Yardımcısı  görevinde bulunan Shahnawaz İsmail, viral hale gelen bir videoya tepki gösterebilmek amacıyla avukatların Lahor kentinde yer alan hastaneye saldırıda bulunduğunu ifade etti.


İsmail öte yandan, viral hale gelen videonun sorumlularıyla alakalı olarak suç duyurusunda bulunmuş olduklarını, fakat polis ekiplerinin de kimseyi gözaltına almamış olduğunu da sözlerine ilave etti.

Olaylara sebep olan bu video üzerinde, doktorların avukatlar ile alay etmiş olduğu ve avukatların darp edilmiş olmasıyla alakalı bir bölüm yer alırken, hastaneye intikal eden avukatların doktorlar ile birlikte hastalara saldırmaya başladığı bununla beraber ise hastanede yer alan ekipmanlara da zarar vermiş olduğu ifade edildi. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.