Unutulan kalp yolcu uçağını geri döndürdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Seattle kenti içerisinden havalanarak Dallas'a doğru gitmiş olan uçağın kargosunda yer alan kalp, yarı yoldayken farkedildi.

Unutulan kalp yolcu uçağını geri döndürdü


Amerika Birleşik Devletleri'nin Seattle kenti içerisinden havalanarak Dallas'a doğru gitmiş olan uçağın kargosunda yer alan kalp, yarı yoldayken farkedildi.


Amerika Birleşik Devletleri'nde iç hat seferini gerçekleştiren bir yolcu uçağı, nakil amacıyla  gönderilmiş olan insan kalbinin kargo kısmından unutulmasından dolayı kalkış noktasına geriye döndü. 

BBC tarafından yapılmış olan haberine bakılır ise, Dallas'a gitmek amacıyla havalanmış olan Southwest  Havayollarına ait durumdaki uçak, nakil amacıyla gönderilmiş olan insan kalbinin kargo kısmında  unutulması üstüne Seattle'a dönüş yapabilmek mecburiyetinde kaldı.

Southwest Havayolları şirketi, herhangi bir nakil içerisinde kullanılmak amacıyla  California'dan Seattle'a gönderilmiş olan organın Seattle'da indirilmemiş olduğunun, uçak  Dallas'A gerçekleştirmekte olduğu seferini yarılamış bir durumdayken fark edilmiş olduğunu açıkladı.

Hafta sonunda yaşanmış olan bu olayın detayları basına bugün yansımış iken, yolcuların da unutulmuş olan kalp amacıyla geri döndüklerini öğrendikleri zaman çok büyük bir hayrete düşmüş olduğu ifade edildi.

Seattle Times isimli gazete, kalbin Seattle kentine geri getirildikten  hemen sonra bir  bağış merkezine gönderilmiş olduğunu da açık bir şekilde yazdı.  

Kalbin unutulmasından dolayı herhangi bir olumsuzluğun yaşanıp yaşanmadığı konusunda herhangi bir bilgi verilmezken, kargo bölümünden sorumlu bulunan personele herhangi bir şekilde cezai işlemin uygulanıp uygulanmadığı ise çok büyük bir merak konusu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.