Oğlunu kurtarmak için alevlerin arasına dalmıştı, yaralı anne hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti!

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi'nde bulunan bir apartmanın 6 katında çıkan yangın sonrasında evde bulunan 3 yaşında ki çocuk alevlerin arasında kalması sonucunda hayatını kaybetmişti, oğlunu kurtarmak için alevlerin arasına dalan anneninde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği iddia edildi.

Oğlunu kurtarmak için alevlerin arasına dalmıştı, yaralı anne hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti!

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Erkilet Osmangazi Mahallesi, Seyyid Burhaneddin Caddesi üzerinde bulunan apartmanın 6. katında bulunan evde henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı yangın çıktı.

Çıkan yangın kısa sürede evin içerisini kaplarken çevredekilerin ihbarı sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa süre içerisinde olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından evde çıkan yangını söndürmek amacıyla çalışma başlatıldı. Yanan eve giren itfaiye ekipleri tarafından 3 yaşında ki Eylül C.'nin cansız bedenine ulaşılırken, anne S.Ç. ağır yaralı ve 11 yaşında ki H.M.C.'de yanan evden yaralı olarak kurtarıldı. 

Çıkan yangında yaralanan anne ve oğlu olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Öte yandan yanan evde ki yangını söndürmek için çalışmalarına devam eden itfaiye ekipleri tarafından çıkan yangın kontrol altına alınıp söndürülürken, yangının bir daha çıkmaması adına soğutma çalışması gerçekleştirildi. 

Soğutma çalışmasınında tamamlanmasıyla birlikte yanan evde hayatını kaybeden 3 yaşında ki Eylül C.'nin cansız bedeni olay yerinde yapılan inceleme sonrasında morga kaldırıldı. 

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, hastanede tedavi altında bulunan anne S.Ç.'nin yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.