Oyunculukla ilgili eğitimlerin başlayacağı açıklandı

‘'Gösteri Sanatları Merkezinin Oyunculuk Akademisi’' 18 Şubat tarihi içerisinde resmi bir şekilde başlamış olacak. Programa en son başvuru yapma tarihi de 14 Şubat olarak açıklanmış bir halde.

Oyunculukla ilgili eğitimlerin başlayacağı açıklandı


‘'Gösteri Sanatları Merkezinin Oyunculuk Akademisi’' 18 Şubat tarihi içerisinde resmi bir şekilde başlamış olacak. Programa en son başvuru yapma tarihi de 14 Şubat olarak açıklanmış bir halde. Uzman durumdaki isimler tarafından verileceği açıklanan bu eğitimler, herkese açık bir durumda olacak. Eğitim sonrasında ise başarılı olan katılımcılara sertifika verilmiş olacak.

Eğitimler ise, İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) ile birlikte İBB Kültür Daire Başkanlığının Gösteri Sanatları Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilmiş olacak. Üniversiteye ait olan sürekli eğitim merkezi içerisinde gerçekleştirilen '‘Gösteri Sanatları Merkezinin Oyunculuk Akademisi’' isimli program kapsamında; kamera önüyle beraber tiyatro eğitimleri yer almış olacak. Alanında tamamen uzman hale gelen eğitmenler tarafından; ‘'Sahne Oyunculuğu’' ile birlikte '‘Kamera Önünün Oyunculuğu’', ‘Beden Hareket - Doğaçlama’, ‘Ses - Nefes - Diksiyon’, ve ‘Oyunculuk’ alanı içerisinde seminerlerle beraber çalıştay ve de  paneller verilmiş olacak.

‘Gösteri Sanatları Merkezinin Oyunculuk Akademisi’ ise, 17 ila 32 yaşlarının arasında ‘Temel Oyunculuk’ ile ilgili alana ilgi duyan herkese açık  bir durumda olacak. Başarılı olabilen katılımcılar ise, '‘Temel Oyunculuk Eğitimi Uzmanlık Sertifikası'’ alma konusunda bir hak kazanmış olacak. Eğitimler toplam olarak 272 saatlik bir süreden oluşacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.