Depremde öldü zannedildi! Defnedilmek üzereyken yaşadığı anlaşıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Suriye'de akıl almaz bir olay yaşandı. Enkazdan öldü sanılarak çıkarılan talihsiz adam iki gün soğuk hava deposunda tutulduktan sonra defnedilmek üzere ceset torbasına koyularak mezarlığa gidileceği sırada hareket ederek yaşam sinyali verdi. Büyük şok yaşayan ekipler depremzedeyi acil olarak hastaneye kaldırdılar. Tedavisi devam eden şahsın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Depremde öldü zannedildi! Defnedilmek üzereyken yaşadığı anlaşıldı!

Yaşanılan büyük afette yıkım yaşayan Suriye'de inanılmaz bir olay yaşandı. Atarib kentindeki bir enkazdan öldü sanılarak çıkarılan ve soğuk hava deposunda defin için bekletilen depremzedenin yaşadığı anlaşıldı. A.M. isimli talihsiz adam nabzı alınamadığı için bekletildiği aşanda yakınları tarafından kimliği teşhis edildiktensonra defnedilmek üzere ceset torbasına koyularak mezarlığa gönderildi. Defin işlemi yapılmak üzereyken talihsiz adamın hareket ettiğini fark eden aile büyük şok ve sevinci aynı anda yaşadı. Acil olarak hastaneye kaldırılan A.M. 'nin tedavisinin sürdüğü sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken.yerel basın haberlerine göre yapılan ilk incelemelere göre kalbinin durup yeniden çalışmış olabiileceği ihtimalinin  olduğu söylendi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.