Erdoğan'dan faiz indirimi açıklaması

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, faiz hususunda müjde niteliği taşıyan açıklamalar gerçekleştirdi.

Erdoğan'dan faiz indirimi açıklaması


Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, faiz hususunda müjde niteliği taşıyan açıklamalar gerçekleştirdi. Gazetecilerin sormuş olduğu soruları cevaplamış olan Erdoğan, faizlerle ilgili olarak ''İnşallah ki tek haneye doğru gitmekteyiz'' ifadelerine yer vererek indirimlerin süreceği yönünde sinyaller vermiş oldu.

Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında; ''2020 senesinde inşallah ki tek haneye gitmekteyiz. Tek hanelilere gidiş zaten olumlu bir durumdaki gelişmelerin çok önemli bir alametidir. Türkiye şu an içerisinde zaten faizle birlikte enflasyon üzerinde meydana gelen gelişmeleriyle bu toparlanmaların sonuçlarını da almaya başlamış oldu. Faiz böyle düşünce şu an içerisinde yatırımlar da artış göstermeye başladı. Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalar da kredi musluklarını girişimciler için açmış durumdalar ve açmayı da  sürdürmekteler. İnşallah ki 2020 senesi yatırımlarla birlikte de Türkiye'nin sıçrama senesi olacak. Bundan tamamen eminim. Bütün bunlar ile birlikte şunu da görmüş olacağız; uluslararası  bir durumda bulunan girişimciler ile birlikte yatırımcılar inşallah ülkemiz içerisine tekrardan gelmeye başlamış olacaklar. Bu söz konusu yatırımlarla birlikte Türkiye'nin tekrardan yatırımın artmış olduğu dönemleri yakalayacak olduğuna inanmaktayım. Bu hususta ise hiç  bir endişem bulunmuyor. Şu an içerisinde zaten ekonomi üzerindeki gelişmeleri tamamen emin tamamen güzel bir biçimde takip etmekteyiz. Elhamdülillah ki problemler büyük bir seviyede aşılmış durumda. Şu an içersinde asgari ücretle alakalı çalışmalar da hızlı bir şekilde bitiriliyor olacak. Onlar tamamen bitirildikten hemen sonrasında zaten 2020 senesi daha da parlak bir sene olacak. Bundan hiç bir şekilde endişe etmemelisiniz. Bizler ise bunların büyük bir kısmını aştık.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.