Gaziantep Nurdağı belediye başkanı müteahhit Ökkeş Kavak tutuklandı!

Depremde en çok yıkımın yaşandığı Gaziantep Nurdağı İlçesi'nin Belediye başkanı olan ve bir dönem bölgede müteahhitlik yapan Ökkeş Kavak müteahhitliğini yaptığı binaların yıkılması nedeniyle açılan soruşturma sonucu tutuklandı. İlçede göz altına alınan Kavak yapılan ilk işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Gaziantep Nurdağı belediye başkanı müteahhit Ökkeş Kavak tutuklandı!

Depremde en çok yıkım yaşayan illerden biri olan Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nin belediye başkanı Ökkeş Kavak ilçede yıkılan binalarla ilgili İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında göz altına alınarak tutuklandı.
Ökkeş'in müteahhitliğini yaptığı bilinen iki binanın yıkılması sonucu yapılan incelemeler neticesinde ilçede göz altına alınan başkan,eskiden müteahhitlik yaptığını başkan olduktan sonra bıraktığını ifade etti. Kardeşi Osman Kavak ile ortak projelerde yer aldığı öğrenilen Kavak ,yapılan ilk adli işlemlerin ardından, İslahiye Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Yapılan soruşturmalar kapsamında Gaziantep'te 22 kişi tutuklandığı, 80 kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.