Ziraat Bankası'ndan tarımsal krediler için yeni bir vadelendirme

Ziraat Bankası  son yapmış olduğu duyuru ile birlikte tarımsal kredileri çok daha uygun bir faiz oranlarıyla tekrardan vadelendirecek olduğu konusunda bir açıklama yaptı.

Ziraat Bankası'ndan tarımsal krediler için yeni bir vadelendirme


Ziraat Bankası  son yapmış olduğu duyuru ile birlikte tarımsal kredileri çok daha uygun bir faiz oranlarıyla tekrardan vadelendirecek olduğu konusunda bir açıklama yaptı. Ziraat Bankası'na tarımsal kredi konusunda borcu olan kişiler ise bu haber karşısında çok büyük bir mutluluk yaşamaya başladı.


Ziraat Bankası tarımsal kredileri tekrardan vadelendirecek olduğunu, tekrardan vadelendirilmiş olan tutar dışında bulunan kredi bakiyesinin eski faiz oranları ve vade yapısı ile aynen devam edecek olduğunu da resmi bir şekilde açıkladı.

Konuya yönelik olarak yapılmış açıklama içerisinde şu bilgilere  açık bir biçimde yer verildi;

''Ziraat Bankası'nın tarafından, Bakanlar Kurulu Kararları dahilinde tarımsal kredi kullandırılmakta olan ve geçici bir şekilde gelir - gider dengesi olumsuz bir şekilde etkilenmiş üreticilerimizin, tarımsal açıdan faaliyetlerinin devamını temin etmek amacıyla  vadesi 30.06.2019 tarihine kadar olduğu belirtilen işletme ve de yatırım kredileri vade tarihi itibaren 12 aya kadar vadelendirilebiliyor olacaktır.

Müşterilerimizin tekrardan vadelendirilmiş olan tutar haricinde kalan kredi bakiyesi  ise eski faiz oranı ve de vade yapısıyla aynı olduğu gibi devam edecektir. Tekrardan vadelendirme dönemi amacıyla senelik %11 oranında faiz uygulanması yapılacaktır. Böylelikle de üreticiler piyasa koşullarının daha altında faiz oranlarıyla tarımsal faaliyetlerini sürdürme olanağına kavuşacaklardır.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.