170 saat süren esaret, 40 yaşında ki kadın mucizevi şekilde enkaz altından sağ olarak çıkarıldı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında Gaziantep'in İshaliye İlçesi'nde yıkılan bir binanın enkazı altında canlı olarak bulunan 40 yaşında ki kadın depremin meydana gelmesinden 170 saat sonra canlı olarak kurtarıldı.

170 saat süren esaret, 40 yaşında ki kadın mucizevi şekilde enkaz altından sağ olarak çıkarıldı!

Gaziantep'in Pazarcık İlçesi'nde yaşanan 7.7 ve Elbistan İlçesi'nde yaşanan 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında binlerce bina yıkılırken, enkaz altında kalan 29 bin 605 kişi hayatını kaybetti.

Bölgede arama kurtarma ekipleri tarafından çalışmalar hız kesmeden devam ederken, gelen haberler umut olmaya devam ediyor.

Yaşanılan depremden etkilenen Gaziantep'in İshaliye İlçesi'nde bulunan Zaman Apartmanı'nda incelemede bulunan arama kurtarma ekipleri enkaz altında bir kişinin yaşam belirtisi verdiğini tespit etmesi sonrasında kurtarma çalışmalarına başladı.

Enkaz altında arama kurtarma ekipleri tarafından saatler süren çalışmalar sonrasında enkaz altında bulunan 40 yaşında ki Sibel Kaya saatler süren çalışmalar sonrasında depremin meydana gelmesinden 170 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

Arama kurtarma ekiplerinin yardımıyla enkaz altından çıkarılan kadın sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında en yakın sağlık kuruluşuna kaldırılarak tedavi altına alındı, mucüze dolu anlara şahitlik eden arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar Kaya'nın çıkarılması sonrasında büyük bir sevinç yaşadı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.