40 yaşında ki adam gece gittiği kadının evinde öldürüldü, abla-kardeş tutuklandı

Eskişehir'de meydana gelen olayda buluşmak istediği kadının evine giden 40 yaşında ki adamın hayatını kaybetmesiyle ilgili cinayet şüphelisi abla kardeş gözaltına alındı. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan katil zanlıları cezaevine gönderildi.

40 yaşında ki adam gece gittiği kadının evinde öldürüldü, abla-kardeş tutuklandı

Eskişehir'de Murat Dal ve arkadaşı B.M.(18)  gece saatlerinde buluşarak Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi Yeşilyuva Sokak'ta bulunan Deniz Ö.'nün evine gitti. 

Eve gelen iki genç ve Deniz Ö. arasında henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma başladı ve tartışmanın kısa süre içerisinde arbedeye dönüşmesiyle birlikte Murat Dal ve Deniz Ö. isimli kadın arasında kavga daha da şiddetlendi. 

Deniz Ö. isimli kadın kavga esnasında evde bulunan tabacayı alarak Murat Dal'ı vurdu talihsiz genç kanlar içerisinde yere yığıldı. Apartmanda yaşanan olayda silah sesini duyan çevredeki komşular durumdan habersiz bir şekilde 112 ekiplerini aradılar.

Eve gelen polis ekipleri tarafından Murat Dal'ın evde ağır yaralı bir şekilde bulunması sonarsında bölgeye sağlık ekibi sevk edildi eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında Dal Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olayın meydana gelmesi sonrasında evde bulunan Deniz Ö. ve kardeşi Kemal Ö. ile birlikte Murat Dal'ın arkadaşı B.M. gözaltına alınarak sorgularının yapılması üzerine karakola götürüldü. Burada biten sorguların ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Deniz Ö. ve Kemal Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Murat Dal'ın arkadaşı B.M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.