72 saat sonra gelen mucize, 79 yaşında ki yaşlı adam yaptığıyla hayatta kalmayı başardı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında mucizeler yaşanmaya devam ediyor, depremin yaşanmasından geçen 72 saat sonrasında 79 yaşında ki yaşlı adam görevliler tarafından göçük altından kurtarıldı.

72 saat sonra gelen mucize, 79 yaşında ki yaşlı adam yaptığıyla hayatta kalmayı başardı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında 12 bin 873 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık olarak 63 bin kişi depremden yaralı olarak kurtarıldı.

İlk depremin yaşanması sonrasında bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri tarafından, arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken, bir yandan sevindirici bir yandan ise üzücü haberler gelmeye devam ediyor.

Yakınlarının mahsur kaldığı enkaz başında umutlu bekleyişler devam ederken, 72 saat sonra ekipler mucizeye tanıklık etti.

Hatay'ın Antakya İlçesi'nde evlerinin yıkılması sonrasında enkaz altında kalan 79 yaşında ki Hasan Yüce evlerinin yıkılması sonrasında enkaz altında yardım gelmesini beklemekteydi.

Ekiplerin Yüce'yi farketmesi sonrasında başlatılan çalışmalar saatlerce devam ederken iyi haber 72 saat sonra geldi, Yüce ekiplerin hummalı çalışması sonrasında enkaz altından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Hasan Yüce'nin enkaz altından çıkarıldıktan sonra soğuktan korunmak amacıyla ayaklarına bez bağladığı ve bu şekilde hayatta kaldığı görüldü, Yüce'nin çıkarıldığı apartmanda da arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.