Ahlak polisi operasyon düzenledi

Bursa ili içerisinde ahlak polisi ilk önce kumarhaneleri bastı, hemen sonrasında yollara çıkmış olan hayat kadınlarının peşine düştü.

Ahlak polisi operasyon düzenledi


Bursa ili içerisinde ahlak polisi ilk önce kumarhaneleri bastı, hemen sonrasında yollara çıkmış olan hayat kadınlarının peşine düştü.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünün Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipleri kent içerisinde yasa dışı kumar oynatmakta olan mekanlara baskın gerçekleştirdi. Baskın esnasında mekanlar didik didik aranıp, tombala oynatılıp oynatılmamakta olduğu da kontrol edildi. Ruhsatsız işletilmekte olan mekanlar içerde yer alan müşterilerin kimlik kontrollerinin hemen sonrasında boşaltılıp mühürlendi. 

Baskın esnasında bahsi geçen adreslerin bir tanesinde 33  tane şahsın çıkar maksatlı tombala oyunu oynamakta olduğunun görülmesi üstüne tombala oyunu içinde kullanılmakta olan düzenekle beraber toplara, çok fazla sayıda pulla birlikte kartlara Ahlak Büro Amirliği görevlileri tarafından el konuldu. Kumar oynamış olan 33 kişiye toplamda 8.547 Türk Lirası tutarında bir idari para cezasıda uygulandı. 

Ahlak polisleri kumar baskınının hemen sonrasında ise soluğu yollarda almış oldu. Fuhuş yapmak amacıyla yollara çıkmış olan travestilerle birlikte hayat kadınlarının peşine düşmüş olan ekipler, sabaha kadarda  yollarda adeta nöbet tuttu. Yola çıkmış olan 3 tanesi travesti 2 tanesi hayat kadını toplamda 5 kişiyle ilgili olarak idari para cezası kesmiş olan ekipler, şahısların tekrardan yola çıkmaması amacıyla sabaha kadarda aralıksız bir şekilde devriye gezdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.