Alzheimer hastası 75 yaşında ki kadın boş arazide ölü olarak bulundu!

Sivas'ın Ulaş İlçesi'nde kaybolmasından 2 gün sonra Alzheimer hastası kadın boş arazide ölü bulundu, bölgeyen gelen ekipler tarafından yapılan inceleme sonrasında kayıp kadının boş araziye gelmesinden sonra donarak hayatını kaybettiği ihtimalinin üzerinde durulduğu belirtildi.

Alzheimer hastası 75 yaşında ki kadın boş arazide ölü olarak bulundu!

Sivas'ın Ulaş İlçesi'nde ailesiyle birlikte yaşamakta olan 75 yaşında ki Alzheimer hastası Fatma Fidan geçtiğimiz akşam dışarıya çıkması sonrasında bir daha eve dönmedi. Saatler geçmesiyle birlikte durumdan şüphelenen aile bireyleri yaptıkları arama sonrasında bir sonuca varamamalarıyla birlikte 112 ekiplerine giderek kayıp ihbarında bulundular.

Bölgede bulunan polis ve komando ekipleri kaybolan yaşlı kadını bulmak için geniş çaplı arama başlatırken yapılan aramaya Afad ekipleri tarafından da destek verildi. Bölgede 2 gün boyuna yapılan geniş çaplı aramalarda kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadından haber alınmazken acı haber sabah saatlerinde geldi.

Boş araziye gidebileceği şüphesi üzerine bölgede incelemede bulunan ekipler yaşlı kadını yerde yatarken görmeleri sonrasında yaptıkları kontrolde Fidan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelem ekiplerine haber verilmesi sonrasında yaşlı kadının cansız bedeninin bulunduğu alanda geniş çaplı inceleme yapıldı sonrasında da otopsi yapılmak üzere Fatma Fidan'ın cansız bedeni morga kaldırıldı. 

75 yaşında ki kadının kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrasında belii olacak ancak ekipler tarafından yapılan ilk tespitlerde Fidan'ın havanın soğuk olmasından dolayı donarak hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.