Ankara'da cinnet geçiren astsubay eşi ve çocuğu dahil 4 kişiyi öldürdü, aynı tabancayla intihar etti!

Ankara'da boşanma aşamasında ki eşiyle kavga eden Hava Astsubay Barbaros Ulusoy, geçirdiği sinir krizi sonrasında eşi ve çocuğu olmak üzere 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'da cinnet geçiren astsubay eşi ve çocuğu dahil 4 kişiyi öldürdü, aynı tabancayla intihar etti!

Ankara'da HavaAstsubay olarak görev yapmakta olan 50 yaşında ki Barbaros Ulusoy cinnet geçirmesi sonrasında boşanma aşamasında olduğu tartıştığı eşi Filiz Ulusoy (46), kızı Melis ve kayınbiraderi Ediz Ulusoy ile Ediz Ulusoy'un oğlu Erdem Ulusoy'u yanında bulundurduğu beylik tabancasıyla ateş ederek öldürdü.

Eşi ve çocuğu dahil 4 kişi öldüren Barbaros Ulusoy daha sonra aynı beylik tabancasıyla intihar ederek yaşamanına son verdi.

Olay sonrasında bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrasında 5 kişinin cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılarak otopsisi yapıldı.

Biten işlemlerin ardından 5 kişinin memleketi olan Tokat'ın Zile İlçesi'nde gönderildi.

Cemevinde kılınan cenaze namazı sonrasında 4 kişinin cenazeleri Ağbaba Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı, Barbaros Ulusoyr ise Kargapınar Cemevin'de kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.