Ankara ilinde doğalgaz patlaması

Ankara ili içerisinde Necatibey Caddesi üzerinde 9 katlı bir tane binanın giriş katı kısmında doğalgaz patlaması gerçekleşti. Patlama esnasında ise ilk belirlemelere bakılır ise 7 kişinin yaralandığı açıklandı.

Ankara ilinde doğalgaz patlaması


Ankara ili içerisinde Necatibey Caddesi üzerinde 9 katlı bir tane binanın giriş katı kısmında doğalgaz patlaması gerçekleşti. Patlama esnasında ise ilk belirlemelere bakılır ise 7 kişinin yaralandığı açıklandı. İtfaiye ile birlikte polis ve  de sağlık ekipleri  ise olayın yaşandığı yere intikal ettiler. Doğalgaz sızıntısının ihtimali sebebiyle çevrede yer alan iş yerleri de boşaltıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmış olan ilk açıklama içerisinde, doğalgaz patlaması esnasında 7 kişinin yaralandığı yönünde. 3 kişi olayın yaşandığı yerde, yaralılardan 4 tanesi de hastane içerisinde tedavi altına alındı.

Konuyla alakalı bir şekilde Sağlık Bakanlığı'ndan yapılmış olan açıklama da şu şekilde; ''Saatler 18:44’ü gösterirken Ankara Kızılay'da yer alan Necatibey Caddesi'nde doğalgaz patlaması olayı kapsamında saatler 19:18 itibari ile son durum; 7 kişinin yaralandığı yönündedir. Yaralılar arasından 4 tanesi  olay yerine görevlendirilmiş olan 112 ambulanslarıyla hastanelere nakil edilmekte olup 3 kişiye de olay yerinde müdahalede bulunulmaktadır.''

Ankara'nın Valisi görevinde bulunan Vasip Şahin, NTV kanalına yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Şu an içinde hastanede bulunanlar hafif bir şekilde yaralı. Cam kırıklarından kaynaklanmış olan bir yaralanma. Saatler 18:45 civarında bir patlama meydana geliyor. Patlama ise gaz sıkışmasından ötürü kaynaklanıyor. Bir yangının çıkması ise söz konusu değil. Patlama komple doğalgaz ile alakalı.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.