Antalya'da mahalle adeta karıştı

Antalya ili içerisinde 2 grup arasında alacak ve verecek meselesinden dolayı çıkmış olduğu ileri sürülen silahlı kavga esnasında 2 kişinin yaralandığı açıklandı.

Antalya'da mahalle adeta karıştı


Antalya ili içerisinde 2 grup arasında alacak ve verecek meselesinden dolayı çıkmış olduğu ileri sürülen silahlı kavga esnasında 2 kişinin yaralandığı açıklandı.

Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa olay saatler 16:30 civarında Muratpaşa ilçesinin Kışla Mahallesinde yer alan 47 ile 52 Sokakların aralarında gerçekleşti. İddialara bakılırsa bölge içerisindeki bir dernek ismi altında kumar oynatılmakta olan işletmede başlamış bulunan tartışma dışarda adeta kavgaya döndü. Sopa ile birlikte bıçakla karşılıklı  bir şekilde süren kavgada, tabanca ile birlikte pompalı tüfekte kullanıldı. Yaklaşık olarak  10 kişinin karışmış olduğu kavga esnasında bir kişi tabanca ile, bir kişi ise bıçakla bacak kısmından yaralandı. Yaralı durumdakiler kendi olanaklarıyla Atatürk Devlet Hastanesi’ne gittiler. Silah seslerinin üstüne bölgeye çok  fazla sayıda polis sevk edilmişken, şüphelilerde olay yerinden araçlarına binerek kaçtı. Pompalı tüfekten çıkmış olan saçmalar ise bir evinde pencerenin camlarına isabet etti. Polis bu olayla alakalı olarak bir inceleme başlattı. Polis ekiplerinin, tabanca kovanıyla birlikte fişek kartuşunun yer aldığı yerleri soda şişesi koymuş olması da dikkatleri çekti. 

Diğer taraftan grubunun sopalı ve de  silahlı bir şekilde yaptığı kavga cep telefonuyla beraber çevrede yer alan iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şahısların sopa ile birbirlerine vurmuş olmaları, bir şahsın pompalı tüfekle ateş etmiş olması da saniye saniye kameralara yansımış oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.