Antalya ilindeki otoparklar dolup taştı

Haciz yolu ile bağlanmaya başlayan araba sayıları üzerindeki artış, Antalya ilinde yer alan tüm otoparkları tıka basa doldurmuş durumda.

Antalya ilindeki otoparklar dolup taştı


Haciz yolu ile bağlanmaya başlayan araba sayıları üzerindeki artış, Antalya ilinde yer alan tüm otoparkları tıka basa doldurmuş durumda. Trafik ihlali ile birlikte cezaların ödenemediğinden dolayı muayeneye girememiş olması benzerindeki nedenlerden ötürü haciz edilerek bağlanmış olan arabalar kent içerisinde yer alan yediemin otoparkları içinde senelerdir beklemeye devam ediyor. Yalnızca kent merkezi içerisinde ortalama olarak 5.000 taneye yakın bir sayıda otomobil, 4.000 taneye yakın bir sayıda motosikletin bağlı durumda bulunduğu ifade edilirken, yediemin  otoparklarının işletme sahipleri meydana gelen bu yoğunluktan dolayı da hiç bir şekilde memnun değiller. Problemler arasındakinin en büyüğü ise yer sıkıntısıyla birlikte maliyet olduğunu açık bir şekilde ifade eden işletmenin sahipleri, seneler boyunca beklemekte olan otomobil ile birlikte motosikletler şu zamanlarda ihale yolu ile toptan hurda şekilde satılmakta.

Antalya ilinin tamamında yetkili bir şekilde 3 tane otoparkın yer aldığını açık bir şekilde belirten Otoparkçılar ile Oto Yıkamacılar Derneğinin Başkanı  görevinde bulunan Hakan Topçu toplam olarak kent merkezi içerisinde ortalama 5.000 taneye yakın otomobil ile birlikte 4.000 taneye yakın bir sayıdaki motosikletin de yediemin otoparklarında yer aldığını ifade etti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.