Arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü

Beyoğlu semti içerisinde Mehmet Burak Okuducu isimli bir genç evine misafir olarak gitmiş olduğu Yahya Ö. tarafından pompalı tüfek ile öldürülmüş oldu.

Arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü


Beyoğlu semti içerisinde Mehmet Burak Okuducu isimli bir genç evine misafir olarak gitmiş olduğu Yahya Ö. tarafından pompalı tüfek ile öldürülmüş oldu.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu Olay, saatler 18:30 civarında, Palaska Sokak üzerinde no:23'te yer alan 4 katlı binanın en üst kat kısmında gerçekleşti. İddialara bakılırsa, en üst kat içerisinden silah sesleri duymuş olan alt kattaki kadın komşu, hemen yukarı çıkarak daireyi kontrol etmeye başladı. Daire içerisinde, 30 yaşında bulunan Mehmet Burak Okuducu'yu yere yığılmış bir durumda, kanlar içerisinde görmüş olan kadın, durumla ilgili olarak polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı yere hızlıca polis ile birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık personelleri, Mehmet Burak Okuducu'nun yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olayın yaşandığı yeri inceleme ekipleri ile birlikte cumhuriyet savcısı olayın yaşandığı yere intikal ederek incelemeler gerçekleştirdi. Söz konusu incelemelerde Okuducu'nun, pompalı tüfek kullanılarak başına tek el ateş edilip öldürülmüş olduğu tespit edildi. İncelemenin hemen sonrasında ise Okuducu'nun cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Polis memurları ise, Okuducu'yu öldürdükten hemen sonrasında koşa koşa binadan ayrılmış olan saldırganın kimliğini belirleyebilmek amacıyla çalışmalar gerçekleştirdi. Gerçekleştirilmiş olan çalışmalar sonrasında ise Mehmet Burak Okuducu'nun öldürülmüş olduğu eve misafir şeklinde gelmiş olduğu ve evde  ise arkadaşlarından biri olan Yahya Ö.'nun ikamet ettiği tespit edildi. Hemen sonrasında gerçekleştirilmiş olan operasyon kapsamında, cinayetin şüphelisi şeklinde arkadaşı Yahya Ö. ekipler tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Yahya Ö.'nün Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği içerisindeki işlemleri ise halen devam ediyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.