Aynı yerde tekrar korkunç bir manzara

Kayseri ili içerisinde lise öğrencilerinden Mehmet Özer'in köpeklerin saldırısı sonrasında ölmüş olduğu Hacılar ilçesi içerisinde, sokak köpekleri saldırmış oldukları farklı bir köpeği parçalayıp yedi.

Aynı yerde tekrar korkunç bir manzara


Kayseri ili içerisinde lise öğrencilerinden Mehmet Özer'in köpeklerin saldırısı sonrasında ölmüş olduğu Hacılar ilçesi içerisinde, sokak köpekleri saldırmış oldukları farklı bir köpeği parçalayıp yedi. Köpeklerin yapmış olduğu bu saldırı cep telefonu ile beraber görüntülendi.

Geçtiğimiz Cuma gününde gerçekleşmiş olan bir olayda, Kayseri Hacılar ilçesinde yer alan Baki - Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesinde 9/A sınıfının öğrencilerinden Mehmet Özer (14) ve  de Hacı Ali Tuğrul (14), okuldan çıkıp evlerine gittikleri esnada sokak köpeklerinin saldırısına uğramış oldu. Mehmet Özer, olayın yaşanmış olduğu yerde yaşamını kaybederken, Hacı Ali Tuğrul'da yaralı  bir şekilde kurtuldu.

İlçede yer alan Akyazı Mahallesi içerisinde dün çok  fazla sayıda sokak köpeği, farklı bir  tane köpeğe saldırıda bulundu. Yaklaşık  olarak 10  tane köpek farklı bir tane köpeğe saldırırken, çevrede yer alanlar ise kar topu atıp saldırıyı engellemeye çalıştı. Fakat köpekler, parçalamış oldukları köpeği komple yedi. Köpeğin yalnızca kafası ile birlikte ayak bölümleri kaldı.

Erciyes Mahallesi içerisinde gece saatlerinde kaydedilmiş olan görüntüde de sokağın ortasında dolaşmakta bulunan çok fazla sayıda köpek görüldü. İlçenin sakinleri, olay yaşandıktan sonra belediyenin sokak köpeklerini toplamış olmasına karşın halen ilçe içerisinde çok fazla sayıda köpek yer aldığını, sokağa çıkmaya korkmakta olduklarını da ifade ettiler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.