Balıkesir'de alışveriş için geldiği dükkan sahibinin şakağına çakı saklayıp kaçtı!

Balıkesir'de tekel bayisine alışveriş için gelen şahıs 69 yaşında ki dükkan sahibinin şakağına çakı sapladıktan sonra hızla bölgeden uzaklaştı, boğazından yaralanan adamın durumunun ağır olduğu hastanede tedavisine devam edildiği aktarıldı.

Balıkesir'de alışveriş için geldiği dükkan sahibinin şakağına çakı saklayıp kaçtı!

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde tekel bayi işleten 69 yaşında ki Mustafa Tüzün'ün iş yerine psikolojik sorunları olduğu iddia edilen İbrahim Yıldırım gelerek alışveriş yapmaya başladı. 

Kasa önüne gelen Yıldırım daha sonra cebinde bulunan çakıyı çıkararak Mustafa Tüzün'e doğru hamle yapıp çakıyı şakağına saplayıp hızla bölgeden uzaklaştı.

Yaşanılan olay sonrasında kanlar içerisinde kalan adam durumun şokunu yaşarken, Mustafa Tüzün yaralanması sonrasında kendi imkanlarıyla Havran Devlet Hastanesi'ne gitti, burada yapılan ilk müdahale sonrasında durumu kritik olan Tüzün ambulansla Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hastanede tedavi altında bulunan Tüzün'ün durumunu kritik olduğu öğrenilirken, yaşanılan olay sonrasında Tüzün'ü yaralayıp hızla olay yerinden kaçan İbrahim Yıldırım'ı yakalamak için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışma sonrasında Yıldırım evinde saklanırken yakalanıp ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü, emniyette biten işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Yıldırım tutuklanması sonrarsında cezaevine gönderildi.

Mahallede bulunan esnaflar ise şahsın daha önce bu tür olayları gerçekleştirdiğini kendi müşteriyle Yıldırım'ın kavga ettiği aktardı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.