Balıkesir ili yeniden saldırdı

Balıkesir ili içerisinde geçmiş olduğumuz akşam saatlerine doğru gerçekleşen 4,6 büyüklüğüne sahip depremin hemen sonrasında bugün başka bir deprem daha gerçekleşti.

Balıkesir ili yeniden saldırdı


Balıkesir ili içerisinde geçmiş olduğumuz akşam saatlerine doğru gerçekleşen 4,6 büyüklüğüne sahip depremin hemen sonrasında bugün başka bir deprem daha gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi üzerinden alınmış olan bilgilere bakılırsa saatler 16:15'i gösterirken 3,6 büyüklüğüne sahip bir tane deprem daha gerçekleşti.

Balıkesir ili sallanmayı sürdürmekte. Boğaziçi Üniversitesinin Kandilli Rasathanesi tarafından alınmış olan verilere bakılırsa saatler 16:15'i gösterirken 3,6 büyüklüğüne sahip bir deprem  gerçekleşti. Merkez üssünün ise Akçaköy olduğu açıklanan bu deprem 39.4378 enlem sınırına 27.9412 boylam kısmında gerçekleşmiş oldu. Söz konusu bu depremin yerin ortalama olarak 10 kilometre altında meydana geldiği konusundaki bir bilgisine ulaşılmış durumda.

Saatler 16:15'i gösterirken gerçekleşen 3,6 büyüklüğüne sahip depremin hemen sonrasında tekrar merkez üssünün Akçaköy olduğu açıklanan 1,6 büyüklüğüne sahip bir başka deprem  daha gerçekleşti. 1,6 büyüklüğündeki depremin saati 16:19 şeklinde kayıtlara geçmiş durumda.

Balıkesir ilinde yer alan Altıeylül ilçesi içerisinde geçmiş olduğumuz gün akşam saatlerine doğru 4,6 büyüklüğüne sahip deprem gerçekleşmişti. Söz konusu bu deprem İstanbul iliyle birlikte İzmir ili, Manisa ili, Tekirdağ ili ve ayrıca Bursa ilinde de hissedilip çok büyük bir korku ve panik yaratmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.