Basıldı ve şaşkınlık yaşadı

Antalya ilinin Manavgat ilçesi içerisinde koyunları kamyona yüklemeye çalışmakta olan 3 kişi ağıl sahibinin baskını ile birlikte neye uğradıklarını bile anlayamadı.

Basıldı ve şaşkınlık yaşadı


Antalya ilinin Manavgat ilçesi içerisinde koyunları kamyona yüklemeye çalışmakta olan 3 kişi ağıl sahibinin baskını ile birlikte neye uğradıklarını bile anlayamadı. 2 tane şüpheli kaçmayı başarırken kamyonun sürücüsü ise, ağıl sahibi ile ailesi tarafından yakalanarak jandarma ekiplerine teslim edildi.

Olay ise Antalya ilindeki Manavgat ilçesinin Oymapınar Mahallesi içerisinde dün gece yarısı yaşandı. Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa, Oymapınar Barajı'nın nizamiyesine sadece 100 metrelik bir mesafede yer alan Adem Tüter’e ait ve içerisinde 250 tane koyunun olduğu ağıla gelmiş olan 3 şahıs koyunları kamyonun içine yüklemeye başladı. Bir tane vatandaşın ağılın ön kısmında kamyonu görüp haber vermiş olduğu ağılın sahibi Adem Tüter’in olay yerine gelmiş olmasıyla 2 kişi kaçıp izini kaybettirdi.

Kamyon şoförü olan M.K, ağıl sahibi ile ailesinin yardımlarıyla ağıldan çıkamadan yakalanarak jandarma ekiplerine teslim edildi.  Görmüş olduğu manzara karşısında adeta şaşkına dönmüş olan ağılın sahibi Adem Tüter ise, geldiği zaman 4 adet koyununun kamyonun içine yüklenmiş  durumda olduğunu, 2 tane gencin ellerinde de birer  tane koyun olduğunu ifade ederek ''Bunlar nasıl insanlar bunu hala anlayabilmiş değilim. Eğerki haberim olup hemen ağıla gelmemiş olsaydım şu anda ağılda yer alan koyunlarımda çalınmış olacaktı. Şans eseri bütün koyunlarımı kurtarabilmiş oldum'' ifadelerine yer verdi. 

Olayı duymuş olan mahalle sakinleri ağılın yer aldığı bölgeye akın ederken, jandarmalar ise kamyon şoförü ve de ağıl sahibinin vermiş olduğu bilgiler yönünde kimliklerini tespit ettiği daha öncesinde de hırsızlık olaylarına karışmış oldukları ileri sürülen A.O.T. ile A.G.'yi evlerindeyken yakaladı. 

Geceyi nezaret içerisinde geçirmiş olan kamyon şoförü M. K. ile birlikte A. O. T. ve de A. G.’nin bugün  içerisinde mahkemeye çıkartılması beklenmekte. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.