Bursa'da yapılan kayıp ihbarı çifte cinayeti aydınlattı, şahsın iki kişiyi ve bir de köpeği öldürdüğü ortaya çıktı!

Bursa'da yaşanan olayda eczacı kalfası olarak çalışmakta olan Serdar E.'nin cansız bedeni son olarak görüştüğü şahsın aracının bagajında bulundu, yaşanılan olay sonrasında gözaltına alınan şahıs sorguda cinayeti itiraf etti.

Bursa'da yapılan kayıp ihbarı çifte cinayeti aydınlattı, şahsın iki kişiyi ve bir de köpeği öldürdüğü ortaya çıktı!

Bursa'da bulunan bir eczanede eczacı kalfası olarak çalışmakta olan Serdar E.'den uzun süre haber alamayan yakınları durumdan şüphe etmeleri sonrasında karakola giderek Serdar E. için kayıp ihbarında bulundular ve oğullarının en son Ahmet Burak D. ile görüştüğünü belirttiler.

Yapılan kayıp ihbarı sonrasında harekete geçen polis ekipleri tarafından Serdar E.'nin bulunması için çalışma başlatıldı, mobese kameralarını inceleyen polis ekipleri tarafından kaybolan Serdar E.'nin aracının İstanbul Büyükçekmece'de olduğu belirlendi.

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Serdar E.'nin aracı Sinanoba Mahallesi'nde olduğunun tespiti sonrasında aracı durduran polis ekipleri, sürücü AAhmet Burak D.'yi gözaltına alırken, aracın bagajını açan ekipler Serdar E.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. 

Polis ekipleri tarafından Serdar E.'nin cansız bedeni bagajda başından vurulmuş, battaniyeye sarılı halde bulunması sonrasında bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri tarafından araç içerisinde inceleme gerçekleştirildi. 

Polis ekipleri tarafından araç sürücüsü Ahmet Burak D. gözaltına alınırken, araç içerisinde biten inceleme sonrasında Serdar E.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Gözaltına alındıktan sonra karakola götürülen Ahmet Burak D. sorgusunda Serdar E.'yi öldürdüğünü itiraf ederken, aynı zamanda ev arkadaşı Murat K.'yi de öldürdüğünü itiraf etti.

Yapılan itiraf sonrasında Ahmet Burak D.'nin Bursa'da bulunan evine giden ekipler Murat K.'nin cansız bedeniyle karşılaştı, bölgede yapılan inceleme sonrasında Murat K.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Yaşanılan olay sonrasında evde bulunan köpeğide öldürdüğü tespit edilen Ahmet Burak K.'nin emniyette ki işlemlerinin tamamlanması sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.