Çatalca ve Silivri beyaza büründü

İstanbul ili içerisinde herkesin beklediği kar yağışı başlamış bir durumda. Meteoroloji yetkilileri tarafından özellikle de cumartesi günü için uyarılar yapılıyordu.

Çatalca ve Silivri beyaza büründü


İstanbul ili içerisinde herkesin beklediği kar yağışı başlamış bir durumda. Meteoroloji yetkilileri tarafından özellikle de cumartesi günü için uyarılar yapılıyordu. Yüksek bir durumda bulunan yerlerin beyaza bürünmeye başladığı İstanbul ili içerisinde kar yağışı aralıklı bir şekilde sabaha dek sürecek. Pazar gününde de İstanbul ilinde sağanak yağışlar etkili olmaya başlayacak.

Çatalca ilçesinde de kar yağışı etkili olmaya başlamış durumda. Bazı noktalar üzerinde beyaz örtü oluşmuş durumdayken, merkez bölgesinde karla karışık bir şekilde yağan yağmur yerini artık kar yağışına bırakmış durumda. Çatalca ilçesinde akşam saatleri itibariyle kar yağışı etkili olmaya başladı. Binkılıç Mahallesi içerisinde beyaz örtü her yeri kaplamaya başladı. Çatalca ilçesinin merkez bölgesinde de karla karışık yağmur akşam saatlerine doğru yerini kar yağışına bırakmaya başladı.

Silivri ilçesinde de akşam saatlerine doğru kar yağışı etkili bir durumda olmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan uyarıların hemen sonrasında İstanbul ilinin tamamında etkisini göstermeye başlayan yağmur, bazı noktalar üzerinde zaman zaman kar yağışına dönmeye başladı. Kentin çok yüksek kesimleri üzerinde ve Silivri ilçesinin bir takım mahallerinde kar yağışı yavaş bir şekilde etkisini göstermeye başladı. Silivri ilçesinin pek çok mahallesi de beyaza bürünmüş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.