Çay evinde dehşet yaşattılar

Bursa ilinde yer alan Yıldırım ilçesi içerisindeki Emirsultan Meydanı üzerinde gerçekleşen olayda, elde edilen bilgilere bakılırsa, dört kişi çay içmekte olduğu sırada, bir şahız silahıyla gelip ateş etti.

Çay evinde dehşet yaşattılar


Bursa ilinde yer alan Yıldırım ilçesi içerisindeki Emirsultan Meydanı üzerinde gerçekleşen olayda, elde edilen bilgilere bakılırsa, dört kişi çay içmekte olduğu sırada, bir şahız silahıyla gelip ateş etti. Hemen sonrasında bu dört kişiden bir tanesi de belinde yer alan silahını çıkartıp yanında yer alan iki kişiye mermi boşaltmaya başladı. İki tane saldırgan beyaz renkli bir arabayla olayın yaşandığı yerden uzaklaştı.

Olayın yaşandığı yerde gerçekleştirilen ilk müdahalenin hemen sonrasında yaralılar arasından durumu ağır durumda bulunan Delil A, Yüksek İhtisas Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne, Bilal A. isimli vatandaşta Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri ise, kaçmış olan iki şüpheliyi aramaya başladı.


Diğer taraftan güvenlik kameralarına yansımış olan bu görüntülere bakılırsa, dört kişinin çay içmekte olduğu sırada bir şahıs, mekana gelerek silahıyla ateş etmeye başlıyor. Bu esnada çay ocağı içerisinde oturmakta olanlar da panik halinde kaçışıyor. Hemen sonrasında dört kişiden bir tanesi de silahını çıkartarak, yanında yer alan iki kişiye ateş etmeye başlıyor. Daha sonrasında ise eli silahlı durumda bulunan iki kişi, olayın yaşandığı yerden kaçıyor.

Polis ekiplerinin, olayla ilgili tahkikatı da devam ediyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.