Cesedin üzerine örtülen örtü katilleri yakalattı!

Adana'nın Seyhan İlçesi'nde meydana gelen olayda bir evin bahçesinde bulunan cansız bedenin yapılan otopsi sonrasında Ali Haydar Sezgin'e ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan titiz çalışma cesedin bulunduğu yerde bulunan kırmızı örtüden yola çıkarak mahallede bulunan Ahmet Çakar'ın evinde de aynı örtüyü bulması sonucunda saklandığı yerde gözaltına alınan Ahmet Çakar, Ahmet Çakantimor ve Mürsel Can tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cesedin üzerine örtülen örtü katilleri yakalattı!

Adan'nın Seyhan İlçesi Narlıca Mahallesi'nde 24 Ağustos günü öğle saatlerinde mahallede bulunan boş bir evin bahçesinde ceset gören komşular durumu 112 ekiplerine bildirdi. 

Gelen ihbar sonrasında olay yerine sevk edilerek bölgeye gelen polis ekipleri tarafından üzerine kırmızı örtü örtülmüş olan cesedin başından tek kurşun sıkılarak öldürüldüğünü belirledi, olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrasında ceset Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından cesedin bulunduğu bölgede geniş çaplı yapılan arama sonrasında tabancaya rastlanmadı ve çıkan otopsi raporu sonrasında cansız bedenin Ali Haydar Sezgin'e ait olduğu belirlendi.

Polis ekipleri dedektif gibi iz sürdü

Olayla ilgili derinlemesine çalışma başlatan Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri Sezgin'in ölmeden önce aynı mahallede bulunan Ahmet Çakar ile telefonda görüştüğünün belirlemesi üzerine Çakar'ın oturduğu eve baskın düzenledi. Düzenlenen baskında cesedin bulunduğu sırada üzerinde örtülen kırmızı örtünün aynısından Çakar'ın evinde de bulunması cinayetin çözülmesi konusunda büyük katkı sağladı. 

Mahallede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri Ahmet Çakar'ın olay günü cinayetin işlendiği bölgede görülmeleri sonrasında Ahmet Çakar ve yanında bulunan arkadaşları Ahmet Çakantimor ve Mürsel Can'ın Yusuf G.'nin evine giderek saklandıkları tespit edildi. Yapılan tespit sonrasında harekete geçen ekipleri yaptıkları başırılı operasyonla birlikte dört şüpheli ve yanlarında bulunan Mercan C.'yi gözaltına aldı.

Birbirlerini suçlayan şüpheliler tutuklandı

Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürülerek sorguya alındı. Sorgu sırasında cinayet şüphelileri Çakar, Can ve Çakantimor suçları birbirlerinin üzerine atarak olayla bir ilgilerinin olmadığını savundular. Emniyette biten işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen beş şüphelinde Ahmet Çakar, Ahmet Çakantimor ve Mürsel Can tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Yusuf G. ve Mercan C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.