Çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve iki çocuğu son yolculuğuna uğurlandı!

Aydın'ın Karacasu İlçesi'nde kullanılan elektrikli ısıtıcının alev alması sonrasında yangın çıktı, çıkan yangında anne ve iki çocuğu hayatını kaybederken, eşi ve çocuklarını son yolculuğuna uğurlayan baba ayakta durmakta güçlük çekti.

Çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve iki çocuğu son yolculuğuna uğurlandı!

Geçtiğimiz günlerde Karacasu Yenice Mahallesi'nde gece elektrik sobasını yaktıktan sonra uykuya dalan anne Gamze Kılınç, oğlu Özcan Alkan Kılınç ve kızı Zübeyde Ayla Kılınç sabah saatlerinde işinden eve gelen baba Yüsel Kılınç tarafından yerde hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Baba Kılınç'ın eşini ve çocuklarını uyandırma mücadelesi sonuçsuz kalınca durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Gelen ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından anne ve iki çocuğuna yapılan kontroller hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Anne ve iki çocuğunun hayatını kaybetmesinin belirlenmesi sonrasında jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan inceleme sonrasında hayatını kaybeden üç kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Öte yandan evde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede açık olan elektrikli sobanın koltuğu tutuşturması sonrasında çıkan karbonmonoksit gazından dolayı zehirlendikleri ve bu nedenle anne ve iki çocuğunun hayatını kaybetmesi ihtimali üzerinde duruluyor.

Morgta biten işlemlerin ardından anne ve iki çocuğunun cenazesi baba Yüksel Kılınç'a teslim edildi, ailesinin cenazesini alan baba güçlükle ayakta dururken, Esenköy Mahallesi'nde kılınan cenaze namazı sonrasında anne ve iki çocuğu defnedildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.