Ebru Gündeş'ten Rıza Zarrab'a dava hamlesi! Velayetin değiştirilmesi için açılan dava görüldü!

11 yıllık evliliklerinden Alara adında kızları bulunan Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, 2021'de boşanmıştı. Zarrab boşandıktan sonra kızının velayetini almak için Gündeş'e dava açmıştı. Buna karşılık olarak başarılı şarkıcı Ebru Gündeş'te eski eşine velayetin değiştirilmesi davası açtı.

Ebru Gündeş'ten Rıza Zarrab'a dava hamlesi! Velayetin değiştirilmesi için açılan dava görüldü!

Ebru Gündeş, 2021'de Zarrab'a açtığı boşanma davasında, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle  Reza Zarrab'ınTürkiye'ye dönemeyeceğini, başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde 22 Nisan'da görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmetti. Reza Zarrab boşandıktan sonra kızının velayetini almak için Gündeş'e dava açmıştı. 
Buna karşılıl Gündeş'de 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş'in  kendisinden 9 yaş küçük eski eşi Reza Zarrab'a  karşı dava açarak velayetin değiştirilmesi için mahkemeye başvurdu.
"Velayetin değiştirilmesi" davasının yeni duruşması Beykoz Adliyesi 2. Mahkemesi'nde dün görüldü. Davanın mayıs ayına ertelendiği öğrenildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.