Edirne'de bulunan ortaokulda eline bıçak alan kız öğrenci 5 arkadaşını yaraladı!

Edirne'de bulunan bir ortaokulda yaşanan olayda kız öğrenci yanında bulunan bıçakla 5 arkadaşını yaraladı, yaşanan olay sonrasında yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırılırken, arkadaşlarını bıçakla yaralayan öğrenci polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edirne'de bulunan ortaokulda eline bıçak alan kız öğrenci 5 arkadaşını yaraladı!

Edirne'de bulunan Karaağaç Ortaokulu'nda 7. sınıf öğrencisi olaran öğrenim görmekte olan G.F. ile arkadaşları arasında yaşanan tartışma sonrasında G.F. yanında bulundurduğu bıçakla kavga ettiği 5 arkadaşını yaraladı.

Olaya okulda bulunan öğretmenlerin müdahale etmesi ve 112 ekiplerine müdahale etmesi sonrasında okula polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa süre içerisinde okula ulaşan sağlık ekipleri tarafından bıçakla yaralanan 5 öğrenci yapılan ilk müdahale sonrasında Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin okula gelmesi sonrasında 5 arkadaşını bıçakla yaralayan G.F. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Ekipler tarafından yaşanan olayın aydınlatılması adına olayla ilgili soruşturma başlatılırken, İl Milli Eğitim Müdürü ise okula gelerek konu hakkında bilgi aldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.