Emekli doktor denize düştü

Antalya ili içerisinde, amatör balıkçılardan emekli doktor Hasan Şişli (76), balık tutabilmek amacıyla indiği falezlerde dalgalara kapılıp denize düştü.

Emekli doktor denize düştü


Antalya ili içerisinde, amatör balıkçılardan emekli doktor Hasan Şişli (76), balık tutabilmek amacıyla indiği falezlerde dalgalara kapılıp denize düştü. Elinden oltasını  da hiç bir şekilde bırakmamış olan Şişli, kendini kurtarmaya çalışmakta olan arkadaşlarına ''Beni bırakın, kendinizin canını kurtarın'' deyip kayalıklara çarpıp yaşamını yitirdi.

Olay ise, saat 16:00 civarında Muratpaşa ilçesinde yer alan Şirinyalı Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Balık tutmak amacıyla falezlere gitmiş olan Hasan Şişli, dalgalara kapılıp denize düştü. Su içerisinde batıp çıkmasına karşın elinden oltasını da bırakmamakta olan Şişli'ye kayalıkların üstünde balık tutmakta olan arkadaşı Eyüp Kırıcı'yla beraber öteki amatör balıkçılar yardım etmeyi istedi. Balıkçılar ise, Şişli'nin elinde yer alan oltanın kamışını tutup kayalıklara doğru çekti. Fakat Şişli'yi kayalıklara çıkaramamış olan Kırıcı, polisi arayıp yardım istedi. Bütün uğraşlara karşın suyun içerisinden çıkartılamayan Şişli, Kırıcı'ya da; ''Beni bırakın, kendinizin canını kurtarın'' şeklinde seslendi, sonrasında ise gözlerden kayboldu.


Bir süre geçtikten sonra olayın yaşandığı yere gelmiş olan deniz polisleri, kayalıklar arasında Hasan Şişli'nin cansız durumdaki bedenine ulaştı. Şişli'nin cansız bedeni polis ve de itfaiye ekipleri tarafından bulunmuş olduğu yerden çıkarıldı. Polisler, Şişli'nin çantasında yer alan cep telefonundan yakınlarına ulaşabildi fakat yaşamını kaybettiğini söyleyemedi. Adresi vermiş olan polis ekipleri; ''Çok önemli bir konu var acil gelir misiniz'' ifadelerine yer verdi. Şişli'nin cansız bedeni incelemelerden  hemen sonra otopsi işlemleri amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na yollandı.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.