Eşine boşanma davası açtığı için kızan adam üç kişi öldürdü

Giresun'da yaşanan olayda bir kaç gün önce eşinin boşanma davası açtığını öğrenen adam eşini baldızını ve kayınbiraderinin eşini öldürdü, yaşanan olay sonrasında zanlı yanında bulundurduğu tabancasıyla birlikte kendinide vurarak ağır yaralanıp hastaneye kaldırıldı.

Eşine boşanma davası açtığı için kızan adam üç kişi öldürdü

Giresun Merkez İlçesi'nde dün öğle saatlerinde yaşanan olayda 1 yıl önce evlendiği eşi tarafından terkedilen Nuri Çamur kendisini terkeden eşi Dilek Çamurla konuşmak üzere kayınbiraderinin evine gitti. 

Konuşan çift arasında henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı başlayan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga esnasında evde bulunan baldızı Ayşe Kılıç ve kayınbiraderinin eşi Damla Çubukçu araya girmek istedi. 

Sinirlenen eski koca dehşet saçtı

Kavga esnasında yanında getirdiği tabancasına sarılan Nuri Çamur, eşi Dilek Çamur'a, baldızı Ayşe Kılıç'a ve Damla Çubukçuya kurşun yağdırdı ve sonrasında da silahla kendisine ateş etti. Silah seslerini duyan komşuları eve gelirken durumu 112 ekiplerine bildirdi. 

Gelen ihbar sonrasında harekete geçen sağlık ve polis ekipleri kısa süre içerisinde eve gelmeleri sonrasında kurşunların hedefi olan 4 kişi ağır yaralı olarak Espiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Dilek Çamur, Aşye Kılıç ve Damla Çubukçu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti, üç kişi öldürerek kendisini vuran Nuri Çamur'un ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. 

Neden silahına davrandığı ortaya çıktı

Nuri Çamur'un bir kaç gün önce kendisine boşanma davası açan Dilek Çamur'a sinirlenip eve gittiği öğrenildi. Daha öncede çift arasında şiddetli geçimsizlik yaşandığı ve Nuri Çamur'un eşini tehdit ettiği oraya çıktı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.