Eşini ve kayınpederini öldüren zanlı ''Boşanma davası açtığı için yaptım''

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde meydana gelen olayda boşanma aşamasında olduğu eşiyle aralarında yaşanan tartışma sonrasında koca, kayınpederinin evine balkondan tırmanarak girmesi sonrasında eşi ve kayınpederine kurşun yağdırıp canına kıydı, mahkemeye çıkarılan cani kocanın anlattıkları kan dondurdu.

Eşini ve kayınpederini öldüren zanlı ''Boşanma davası açtığı için yaptım''

Olay 19 Ağustos sabahı İzmir'in Karabağlar İlçesi Gülkaya Mahallesi'nde bulunan evde meydana geldi. Boşanma aşamasında ki eşiyle birlikte aralarında tartışma olan Recep U. yanında getirdiği silahla kayınpederinin evine balkondan tırmanıp eşi 32 yaşında ki Berivan Uslu, kayınpederi 61 yaşında ki Şemsettin Çelik'e ve iki baldızına kurşun yağdırması sonrasında komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Eşi ve kayınpederi öldü, iki baldız yaralandı

Komşuların ihbarı sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemi alırken gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Berivan Uslu ve babası Şemsettin Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kuşunların hediye olan baldızlar ise yaralanmaları sonrasında sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleler sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eşini ve kayınpederini öldürüp çocukları kaçırmış

Polis ekipleri tarafından yaralıların hastaneye kaldırılmaları sonrasında olay yerinde yapılan ilk incemeyle birlikte hayatını kaybeden Berivan Uslu ve Şemsettin Çelik'in cansız bedeni morga kaldırıldı. Eşinin ailesinin evine gelerek kurşun yağdıran Recep U. ise olayı gerçekleştirmesi sonrasında üç çocuğundan ikisini alarak kayıplara karıştı. Saldırganı yakalamak için çalışma başlatan ekipler çok geçmeden kaçan saldırganı Buca İlçesi'nde yakalayarak gözaltına aldılar. 

Recep U.'yu gözaltına alan ekipler sorguda Recep U.'ya sordukları soru karşısında ''Boşanma davası açtığı için öldürdüm'' itirafını aldı. Gerçekleştirilen sorgu sonrasında karakolda işlemleri biten Recep U. adliyeye sevk edildi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.