Evde ölü bulunan 27 yaşında ki gencin 20 yaşında ki kız arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

Tekirdağ'da yaşanan olayda ekipler tarafından 27 yaşında ki genç adam vurulmuş halde ölü olarak bulunmuştu, olay sonrasında 20 yaşında ki kız arkadaşı dahil 3 kişi gözaltına alındı.

Evde ölü bulunan 27 yaşında ki gencin 20 yaşında ki kız arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'nde çıkan silah sesleri sonrasında çevrede ki komşular durumu polis ekiplerine bildirerek yardım istediler.

Gelen ihbar sonrasında harekete geçen polis ve sağlık ekipleri eve ulaştıklarında 27 yaşında ki Harun Baltacıları göğsünden vurulmuş halde ölü olarak buldu.

Genç adamın cansız bedeninin bulunması sonrasında olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan inceleme sonrasında Baltacıların cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Baltacı'nın ölümü sonrasında soruşturma başlatan ekipler failleri yakalamak için çevrede ki güvenlik kamerasına ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Polis ekipleri tarafından detaylıca yapılan çalışmalar sonrasında olayı gerçekleştiren kişinin Harun Baltacıların 20 yaşında ki kız arkadaşı E.K. olduğu belirlendi ve E.K.'nin konumunun tespiti sonrasında yakalamak için çalışma başlatıldı.

Çok geçmeden polis ekipleri tarafından yakalanan E.K. ve olayın gerçekleştiği saatte evde bulunan iki arkadaşı yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda cinayette kullanılan silahıda bulan ekipler şüphelileri sorgulamak için karakola götürdü.

Karakolda biten işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edilerek mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.