Evi içerisinde ölü bir şekilde bulundu

Sivas ili içerisinde kendisinden hiç bir şekilde haber alınamamış olan üniversite öğrencisinin evinde ölü bir şekilde bulunduğu açıklandı. 

Evi içerisinde ölü bir şekilde bulundu


Sivas ili içerisinde kendisinden hiç bir şekilde haber alınamamış olan üniversite öğrencisinin evinde ölü bir şekilde bulunduğu açıklandı. 

Olay ise, saatler 18.00'i gösterirken Mehmetpaşa Mahallesinde yer alan Emin Sokak üstünde yer alan 5 katlı bir apartmanın 1. katı içerisinde gerçekleşti. Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin Mühendislik Fakültesinde Maden Mühendisliği öğrencisi olarak öğrenim görmekte olan Buğra Ç.’den haber alamamış olan ve Ankara ilinde yaşamını sürdüren ailesi Buğra Ç.’nin ev arkadaşlarını arayarak ulaştı.

Bir zaman geçtikten sonra eve gelmiş olan arkadaşları ise Buğra Ç.’yi yatağı üzerinde hareketsiz bir şekilde yatarak buldu. Durumun hemen 112 sağlık ekiplerine ihbar edilmesinin hemen sonrasında eve gelmiş olan sağlık ekipleri yapmış olduğu kontroller kapsamında gencin yaşamını yitirmiş olduğunu  tespit etti.

Olay yerini inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmanın hemen sonrasında Buğra Ç.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak amacı ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin  Tıp Fakültesi Araştırma ile Uygulama Hastanesinin morguna götürüldü. Üniversite öğrencisi olan Buğra Ç.'nin yaklaşık olarak 1 hafta öncesinde de annesinin yaşamını yitirmiş olduğu konusunda bir bilgiye ulaşıldı. Olay ile alakalı olarak detaylı bir inceleme başlatılmış olduğu da açık bir şekilde ifade edildi. Olayla alakalı soruşturma halen devam etmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.