Gaziantep'te aile arasında çıkan tartışmada gözü dönen baba oğlunu öldürdü, diğer oğlunu ve torununu yaraladı!

Gaziantep'te bulunan bir bağ evinde meydana gelen olayda katil zanlısı baba çıkan tartışma sonrasında bir oğlunu öldürdü, olay esnasında yanında bulunan diğer oğlu ve torununu yaralayan cani baba ekipler tarafından gözaltına alındı, katil zanlısı babanın 15 sene önce eşi ve kayınbiraderini öldürdüğü, hapisten daha yeni çıktığı öğrenildi.

Gaziantep'te aile arasında çıkan tartışmada gözü dönen baba oğlunu öldürdü, diğer oğlunu ve torununu yaraladı!

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Cebeler Mahallesi'nde bulunan bir bağ evinde yaşanan olayda Kaçan ailesi arasında henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktı. 

Çıkan tartışmanın kısa süre içerisinde kavgaya dönüşmesi sonrasında 65 yaşında ki baba M.K. yanında bulundurduğu silahı çıkararak oğlu Sinan ve Hasan, torunu Hakan Kaçan'a kurşun yağdırdı. 

Kurşunların hedefi olan 3 kişi kanlar içerisinde yere yığılırken, yapılan ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Sinan Kaçan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Yaralanan Hasan ve Hakan Kaçan olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olay yerinde yapılan incelemelerin tamamlanmasıyla birlikte olay yerinde hayatını kaybeden Sinan Kaçan'ın cenazesi morga kaldırıldı. 

Olayın yaşandığı bölgede yapılan inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Gaziantep Adli Tıp Morgun'da tamamlanan işlemler sonrasında babasının ateşlediği silahtan çıkan kurşunların isabet etmesi sonrasında yaralanan ve olay yerinde hayatını kaybeden Sinan Kaçan'ın cenazesi ailesine teslim edilerek son yolculuğuna uğurlandı. 

Bağ evine gelen jandarma ekipleri tarafından yakalanan 65 yaşında ki baba M.K. ekipler tarafından gözaltına alınırken, M.K.'nın 15 sene önce eşi ve kayınbiraderini öldürdüğü ve hapisten daha yeni çıktığı öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.