Haluk Levent'ten "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" sözüne açıklama geldi!

AHBAP Derneği'nin kurucusu olan Haluk Levent deprem bölgelerinde bulunan depremzedelere yardım ulaştırmaya devam ediyor, son olarak Haluk Levent'e ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabı üzerinden "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" ifadelerinin kullanılmasına Levent tarafından açıklama geldi.

Haluk Levent'ten "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!"  sözüne açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında AHBAP Derneği'nin kurucusu olan Haluk Levent ve binlerce gönüllüsü bölgede bulunan depremzedelere yardım ulaştırmak için yoğun çaba sarfetmekteler.

Son olarak bölgede bulunan vatandaşlar için derneklerine 1milyar TL'den fazla para geldiğini söyleyen Levent depremzedelere ulaştırmak için bu gelen yardım paralarını en doğru şekilde kullanacaklarını belirtti.

Deprem felaketinin yaşandığı bölgelerde yaşanan yağmacılık olayına sosyal medya üzerinden farklı bir hesapla paylaşım yaptığı öne sürülen Levent "Canımızı Hristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta Ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" ifadelerinin kullanılmasına tepki gösterdi.

Paylaşılan bu söz sosyal medya üzerinde paylaşım rekorları kırarken Haluk Levent'ten yeni bir paylaşım geldi. 

Levent yaptığı son paylaşımda "Yapmayın etmeyin . Bizler bölgede acıları azaltmaya çalışırken söylemediğim şeyleri yazmayın. Lütfen." ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.