Husumetlisine satırla saldıran adam önce öldürdü sonra parmaklarını kesti

İstanbul'da yaşanan olayda husumetlisi olan eski komşusunun satırla parmaklarını keserek öldüren şahıs yakalandı, sorguya alınan şahıs olay günü sadece konuşmak için gittiğini kendisine hakaret edilince kendisini kaybettiğini aktardı.

Husumetlisine satırla saldıran adam önce öldürdü sonra parmaklarını kesti

Bakırköy'ün Şenlikköy Mahallesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan olayda 40 yaşında ki Cemal Kılıç fırında çalışmakta olduğu sırada eski komşusu 32 yaşında ki Necat D. yanına gelerek kendisiyle konuşmak istedi. 

Konuşma kısa süre içerisinde yerini kavgaya bırakırken Necat D. eline aldığı satırla Cemal Kılıç'a saldırdı. İkili arasında uzun süre yaşanan arbede sırada Kılıç boyununa ve başına aldığı darbelerle kanlar içerisinde yere yığıldı, öfkeden gözü dönen Necat D. ise durmayarak Kılıç'ın parmaklarını keserek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yaşanan olay sonrasında çevrede ki vatandaşlar ağır yaralanan ve kan kaybeden Cemal Kılıç'ın yardımına koşarken durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda Kılıç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Katil zanlısı polis ekipleri tarafından yakalandı

Kılıç'ı öldürerek kayıplara karışan Necat D.'yi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını taradıktan sonra şahsı çalıştığı işyerinde gözaltına aldı. 

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan Necat D. aralarında geçmişe dayanan bir husumet olduğu ve olay günü Cemal Kılıçla konuşmak için işyerine gittiğini, yaşanan tartışma sonrasında kendisini kaybettiğini belirtti.

4 tane sabıka kaydı bulunan Necat D. emniyette biten işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.