İlk önce tepki, sonrasında ise teşekkür

Çorum ili içerisinde, kış lastiği denetimi kapsamında durdurulmuş olan kamyon şoförü Mehmet Ç., kendine ceza yazmış olan trafik polislerine ilk önce bir tepki gösterdi.

İlk önce tepki, sonrasında ise teşekkür


Çorum ili içerisinde, kış lastiği denetimi kapsamında durdurulmuş olan kamyon şoförü Mehmet Ç., kendine ceza yazmış olan trafik polislerine ilk önce bir tepki gösterdi. Cezanın sadece kendine kesilmiş olduğunu iddia ederek öfkelenmiş olan şoför, uygulama esnasında öteki pek çok araca kesilmiş olan ceza makbuzlarının kendine gösterilmesi üstüne polis ekiplerinden özür dileyip teşekkür etti.

Çorum Emniyet Müdürlüğü'nün Trafik Denetleme Şubesinin Müdürlüğüne bağlı ekipleri, kentin tamamında toplu taşıma ile ticari araçlar üzerinde ''kış lastiği''yle ilgili bir uygulama gerçekleştirdi. Ekipler bunun kapsamında, Çorum - Samsun karayolu üzerinde gerçekleştirilen uygulama dahilinde otobüs ile birlikte kamyon, TIR ve de  ticari araçları durdurarak lastiklerinde kontroller yaptı. Kış lastiği bulunmayan ve lastiklerinin ebadı standartlara uymamakta olan sürücülere para cezası da kesmiş bulunan polis ekipleri, lastiklerin değiştirilmesi hususunda da uyarılar gerçekleştirdi.

Uygulama noktası içerisinde, kamyonu üzerinde kış lastiği takılı bulunmayan şoför Mehmet Ç., ile trafik polisinin arasında yaşanmış olan diyalog ise çok fazla dikkat çekti. Şoför Mehmet Ç, söz konusu yolda herkesin kış lastiği bulunmadan seyretmekte olduğunu ve yalnızca kendisine yazılmış olduğunu iddia ettiği cezaya tepki göstermeye başladı.

Tepkiler üstüne ise ekipler, kamyon şoförüne uygulama esnasında öteki araç sürücülerine kesilmiş olan ceza makbuzlarını da gösterdi.  Bunun üstüne ise ikna olmuş bulunan şoför Mehmet Ç.; ''Allah sizden razı olsun. Özür dilerim  ben yanlış anladım'' ifadelerini kullanarak polis ekiplerine de teşekkür etti. Ceza ile ilgili makbuzunu almış olan şoför daha sonrasında, aracına binip yolunu sürdürdü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.