İstanbul iline kar geliyor

İstanbul ili içerisinde etkili durumda bulunan soğuk hava, gelecek günlerde etkisini daha fazla arttırıyor olacak. Meteoroloji tarafından yapılmış olan son dakika açıklaması üzerinde özellikle de hafta sonu, sıcaklıkla alakalı değerlerinde daha fazla düşme görüleceği bilgisi aktarıldı.

İstanbul iline kar geliyor


İstanbul ili içerisinde etkili durumda bulunan soğuk hava, gelecek günlerde etkisini daha fazla arttırıyor olacak. Meteoroloji tarafından yapılmış olan son dakika açıklaması üzerinde özellikle de hafta sonu, sıcaklıkla alakalı değerlerinde daha fazla düşme görüleceği bilgisi aktarıldı. Buna bağlı bir şekilde pazar gününde kentin tamamında Pazar gününde karla karışık bir şekilde yağmur beklenmekte olduğu ifade edildi.

Diğer taraftan yurdun tamamında yarın itibariyle sıcaklıklar düşüş gösteriyor. Yurdun batı bölgeleri üzerinde 1 ila 2 derecelik düşüş yaşanmış durumdayken İç ile Batı Anadolu üzerinde sıcaklıklar 3 - 4 seviye daha azalıp yerini yağmur ve kar yağışına bırakmış olacak.

Yarın itibariyle sıcaklıklar üzerinde düşüş özellikle de İç Anadolu bölgesinde yaşanmakta. Bugün içerisinde 9 derece olarak ölçülen Ankara ilindeki sıcaklıklar yarın 5 derece seviyesine kadar düşmüş olacak. Sıcaklıklar Eskişehir ili içerisinde 3 derece, Konya ilinde de 4 derece olarak azalmakta. Yarın ise Ankara ili içerisinde yağmur beklenmekteyken, bölgenin tamamında ve özellikle yüksek bölgeler üzerinde kar yağışı tahmin edilmekte. İstanbul iliyle birlikte İzmir ilinde de sıcaklığın 1 ila 2 derece azalmış olduğu görülmekte. İstanbul iliyle birlikte İzmir ili içerisinde sağanak beklenmekte olduğunu da belirtmek gerekli.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.