İzmir'de eski koca sokak ortasında eski eşine ve annesine kurşun yağdırdı!

İzmir'de Davut Y. isimli şahıs sokakta karşılaştığı eski eşi ile arasında çıkan tartışma sonucunda Davut Y. yanında bulundurduğu tabancayı çıkararak eşi ve annesine kurşun yağdırdı, yaralanan iki kişi hastanede tedavi altına alınırken, Davut Y.'nin ise yakalanmasına yönelik polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

İzmir'de eski koca sokak ortasında eski eşine ve annesine kurşun yağdırdı!

İzmir'in Karabağlar İlçesi Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşanan olayda sokakta karşılaşan eski eşler Davut Y. ile Seher G. arasında tartışma çıktı. 

Sokakta yaşanan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, Davut Y. yanında bulundurduğu tabancasını çıkararak Seher G.'yi karnından annesi 62 yaşında ki Aysel G.'yi başından vurarak yaraladı, sonrasında da hızla bölgeden uzaklaştı.

Çıkan silah sesleri üzerine çevrede ki vatandaşlar yerde yatan yaralıların yardımına koşarken 112 ekiplerine haber verildi. Yapılan ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından silahla vurulmaları sonrasında yaralanan Aysel G. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kızı Seher G. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrasında bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından olayın yaşandığı bölgede yapılan inceleme sonrasında eski eşini ve annesini silahla vurarak yaralanmasına neden olan Davut Y.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri Davut Y.'nin araçla kaçtığını tespit etmesi sonrasında yakalamak için çalışma başlattı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.