İzmir duman altına kaldı

İzmir ilinin Çiğli ilçesinde yer alan kuru yemiş fabrikasının imalat kısmında, ilk tespitlere bakılır ise, lokum bandı üzerindeki kıvılcımların poşetleri tutuşturmasından dolayı bir yangın çıktı.

İzmir duman altına kaldı


İzmir ilinin Çiğli ilçesinde yer alan kuru yemiş fabrikasının imalat kısmında, ilk tespitlere bakılır ise, lokum bandı üzerindeki kıvılcımların poşetleri tutuşturmasından dolayı bir yangın çıktı. Yangın ile birlikte gökyüzünü de simsiyah renge sahip bir duman kaplamış oldu. İzmir ilinde yer alan çok fazla sayıda itfaiye ekibi  ise bu yangını söndürmek amacıyla çalışmalarını devam ettirmekte.

Bugün saatler 16:00 civarında, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi içerisinde, 10006 Sokak'ta yer alan kuru yemiş fabrikası içinde bir yangın çıktı. İmalat ile depo kısmı yer alan, 3.000 metrekare alan üstünde kurulu olan fabrikada, lokum bandı içerisinden çıkan kıvılcımların poşetleri tutuşturmasından dolayı başlamış olduğu ifade edilen bu yangın, çok kısa zamanda büyümüş oldu

Çalışmakta olan personeller  alevlere müdahale ettiyse bile bu konuda hiç bir şekilde başarılı olamadılar. Bunun üstüne ise çalışanlar dışarıya çıktı ve canlarını kurtardılar. Haber verilmesi ile birlikte fabrikaya çok  fazla sayıda itfaiye ekibi de yönlendirildi. Gökyüzüne yükselmiş olan simsiyah renge sahip duman, İzmir ilinin bir çok yerinden görülmekteyken, itfaiye ekipleri ise  yangını söndürmek amacıyla çalışmalara  hızlı bir şekilde başladı.

Fabrikada çıkmış olan yangının çevrede yer alan öteki fabrikalara sıçramadan önce kontrol altına alınarak söndürülmesi amacıyla çalışmalarında aralıksız bir şekilde devam ettiği ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.