Kadın sürücü E-5'i kapattı

E-5 Karayolu üzerinde Kozyatağı bölgesinde lüks markalı bir aracıyla ilerlemekte olan kadın şoför, içi  tamamen yolcu dolu durumda bulunan otobüsün kendini yol üzerinde sıkıştırmış olduğunu ileri sürüp otobüsü takip etmeyi sürdürdü.

Kadın sürücü E-5'i kapattı


E-5 Karayolu üzerinde Kozyatağı bölgesinde lüks markalı bir aracıyla ilerlemekte olan kadın şoför, içi  tamamen yolcu dolu durumda bulunan otobüsün kendini yol üzerinde sıkıştırmış olduğunu ileri sürüp otobüsü takip etmeyi sürdürdü. İddialara bakılırsa söz konusu bu otobüsü kilometreler boyunca takip etmiş olan şoför, lüks aracıyla otobüsün önünü keserek yolu kapatmış oldu.

Arabasından aşağıya inmiş olan kadın, bir taraftan telefonuyla polisi aradığı esnada bir taraftan da otobüs şoförü ile tartışmaya başlamış oldu. Kadın şoför otobüsü kullanan şoförle tartışma yaşamaya başlarken, otobüs içerisindeki yolcular da gidecek oldukları yere geç kaldıklarını ifade ederek kadına karşı çıkmaya başladılar. Aynı zaman içerisinde şoförün kadın şoförü hiç bir şekilde sıkıştırmadığını ifade eden yolcular, otobüsü kullanan şoföre de destek oldu. Otobüsü kullanan şoför, daha sonrasında ise gaza basıp yoluna devam etmeye başladı, böylelikle de kavga sona ermiş oldu.


Kadın şoförle otobüs şoförünün trafik içerisinde kavga etmiş olduğu anlar da bir tane yolcunun cep telefonu kamerası aracılığıyla kayıt altına alındı. Görüntüler esnasında kadın şoför lüks aracıyla otobüsün önünü kesmekte ve şoförle kavga etmeye başlıyor. Yolcuların ise bu kavga esnasında şoföre destek verdiği görülüyor..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.