Kadına şiddet bitmek bilmiyor!

Antalya ili içerisinde iki tane çocuk babası olduğu bilgisine ulaşılan Ali Y. (30), sahil bölgesinde tartışmış olduğu kız arkadaşı Serpil Ü.'yü  elinde yer alan demir çubuğu kullanarak bayıltana kadar dövmeye başladı.

Kadına şiddet bitmek bilmiyor!


Antalya ili içerisinde iki tane çocuk babası olduğu bilgisine ulaşılan Ali Y. (30), sahil bölgesinde tartışmış olduğu kız arkadaşı Serpil Ü.'yü  elinde yer alan demir çubuğu kullanarak bayıltana kadar dövmeye başladı. Gözaltına alınmış olan Ali Y., ilk önce Serpil Ü'nün demir çubuğu kullanarak kendisine vurmuş olduğunu ileri sürdü.

Söz konusu bu olay, sabah saatlerine doğru Konyaaltı ilçesinde yer alan  Antalya Yaşam Sahil Parkı içerisindeki Yelken Kulübü'nün hemen ön tarafında gerçekleşti. İddialara bakılır ise Ali Y., 2 tane çocuğu ve beraber yaşamakta olduğu Serpil Ü.'yle yüzme amacıyla sabah erken saatlerde Konyaaltı sahiline gelmiş oldu. Ali Y. ile birlikte Serpil Ü. ise burda halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümeye başlamasının sonrasında Serpil Ü., eline geçirmiş olduğu demir bir çubuk ile Ali Y.'nin başına vurarak yaralamış oldu. Duruma çok fazla kızan Ali Y. ise, aynı demir çubuğu eline alıp Serpil Ü'ye hızlı bir şekilde vurmaya başladı.

Ali Y., çocukları ile birlikte sahilde yer alanların gözlerinin önünde dakikalar boyunca Serpil Ü.'ye demir sopayla. Serpil Ü. ise peşpeşe vücudunun farklı yerlerine almış olduğu darbelerin de etkisi ile bayıldı. Kadının yerde tamamen hareketsiz bir şekilde kalmış olduğunu gören Ali Y. ise, çocuklarını da alarak olayın gerçekleştiği yerden hızlı bir şekilde kaçtı. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının sonrasında olayın yaşandığı yere sağlık ile birlikte polis ekipleri yönlendirildi. Serpil Ü. ise, olayın gerçekleştiği yerde yapılan ilk müdahalenin hemen sonrasında Antalya Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne götürüldü ve burda tedavi altına alındı.

Görgü tanıklarından da bilgi almış olan polisler, Ali Y.'yi kısa zaman içerisinde yakalamış oldu. Sağlık kontrolünden geçirilmesinin hemen sonrasında işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla polis merkezine götürülmüş olan Ali Y.; ''kafama demir bir çubuk ile vurdu. Çok ise çok kızdım ve dövmeye başladım'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.