Kadir Şeker soruşturmasında yeni bir gelişme

Konya ilinde 20 yaşında bulunan üniversite öğrencilerinden Kadir Şeker, park içerisinde sevgilisini dövmekte olan şahsa müdahale gerçekleştirdiği esnada meydana gelen boğuşmada şahsı tam kalbinden bıçaklayıp öldürdüğünden dolayı ''kasten öldürme'' şeklindeki suçtan tutuklandı.

Kadir Şeker soruşturmasında yeni bir gelişme


Konya ilinde 20 yaşında bulunan üniversite öğrencilerinden Kadir Şeker, park içerisinde sevgilisini dövmekte olan şahsa müdahale gerçekleştirdiği esnada meydana gelen boğuşmada şahsı tam kalbinden bıçaklayıp öldürdüğünden dolayı ''kasten öldürme'' şeklindeki suçtan tutuklandı. Şeker'in serbest kalabilmesi amacıyla Twitter üzerinde ''#kadiricinadalet'' şeklindeki bir etiketle kampanya başlatılmış oldu.

T24 üzerinde çıkan habere bakılırsa; soruşturmayı genişletmiş olan savcılık ile birlikte polis ekipleri yeni bulgulara ulaşmış oldu. Sosyal medya üzerinde de çok büyük bir yankı bulmuş olan olayın sonrasında harekete geçmiş olan Konya Emniyeti, cinayetle alakalı yeni görgü tanıklarını açık bir şekilde ortaya çıkartmış oldu. Polis ekipleri, savcılıktan alınan talimatla beraber görgü tanıklarının bilgisine başvurmuş olacak. Görgü tanıkları tarafından verilerek ifade katil zanlısı bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmış olan üniversite öğrencilerinden Şeker'le alakalı çok daha yeni gelişmelerin önünü açabiliyor olacak.

Bu esnada ise savcılık olayla alakalı bu gece  yarısında olayın gerçekleştiği yerde keşif işlemine başlamış oldu. Soruşturmayı yürütmekte olan savcı aracılığıyla gerçekleştirilen ve adli  bir durumdaki soruşturmanın önemli unsurları arasında bulunan yer gösterme işlemiyle ilgili olarak tutuklu haldeki katil zanlısı Şeker ise cezaevinden alındıktan sonra olayın gerçekleştiği yere getirilecek. Şeker, söz konusu bu olayın nasıl yaşanmış olduğunu bu defa da olayın gerçekleştiği yerdeki tatbikat esnasında savcıya anlatmış olacak. Keşfin ise güvenlik gerekçesi ile gece gerçekleştirileceği ifade edildi.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.