Kahramanmaraş 5.3 ile yeniden sallandı!

Yaşanılan iki büyük depremin ardından binlerce artçı sarsıntının yaşandığı bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Göksun ilçesi 5.3 şiddetindeki depremle yeniden sarsıldı. Çevre illerden de hissedilen deprem paniğe neden oldu.

Kahramanmaraş 5.3 ile yeniden sallandı!

Asrın afetinin açtığı yaralar sarılmaya çalışılırken bölge depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Son olarak Göksun İlçesi'nde 5.3 şiddetinde bir deprem ve hemen ardından 4.1 şiddetinde bir deprem daha yaşandı. "Kahramanmaraş ilimizin Göksun ilçesinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.